אז החלטתי להיות מורה פרטי- אז מה עושים עכשיו?

מה חשוב לדעת?

כמובן שהדבר שהכי חשוב לדעת זה את החומרים שהולכים ללמד;

חשוב לעשות תיאום ציפיות עם התלמיד (או התלמידה) ולוודא שבאמת יש אפשרות לתת לו את מה שהוא צריך;

תמיד חשוב לזכור שלכל מורה או מרצה, יש דגשים קצת אחרים, ומאד חשוב לוודא שאנחנו באמת מצליחים להבין את אותם דגשים, ולסייע לתלמיד בדיוק באותם מקומות שהוא צריך אותנו;

גם חשוב לוודא, עד כמה שניתן, שיש כימיה עם התלמיד ושהוא יצליח להבין אותנו;

אם יש אפשרות, מאד עוזר לראות את התכנים שאנחנו צריכים ללמד עוד לפני הפגישה- זה גם יעזור לנו ליישר קו עם מה שצריך, וגם ייתן לתלמיד הרגשה טובה ובטוחה יותר, לקראת השיעור הפרטי.

אז? איך מתחילים?

אחרי שווידאנו שאנחנו יכולים לעזור ויודעים את החומרים, צריך לבדוק איך ניתן למצוא אותנו; מאד עוזר להיכנס לתפקיד של מי שמחפש את השיעור- אם אנחנו גרים למשל בחיפה ומלמדים אנגלית לדוגמא- חשוב להבין איך מוצאים מורה פרטי לאנגלית בחיפה- כמובן שרשת האינטרנט היא מקום נפלא לשיווק של מורים פרטיים, ובתוכה גם אתרים יעודיים, כמו אתר הכיתה, וכמובן הפייסבוק.

אפשר גם לפנות לשיטות יותר מסורתיות כמו תליית שלטים ופרסום מפה לאוזן, אלא ששיטות אלו מגבילות קצת מבחינת התפוצה שלנו, ולרוב לא נצליח בעזרתן למצוא תלמידים רחוקים.

כאשר החלטנו על אפיקי הפרסום המתאימים לנו, חשוב להקפיד ולתחזק אותם כל הזמן; חשוב גם לדעת כיצד לקדם אותם, בהתחלה- מאד מומלץ להיעזר באיש מקצוע. הכנסת תכנים חדשים ורלבנטיים, וריענונם התדיר, הם תחזוקת אתר מעולה ובטווח הארוך עשויים מאד לקדם אותנו.

ככל שחולף הזמן- אנחנו צוברים יותר ביטחון במקצועות ובנושאים אותם אנחנו מלמדים, ואף יכולים בעצמנו לייצר חומרים לימודיים משל עצמנו, ולהשתמש בהם בשיעורים עצמם וגם לצורכי הכרטיסים והפרופילים שלנו.

לפתיחת פרופיל (חינם) באתר הכיתה לחץ/י כאן

צור קשר עם מנהל האתר